Valjak za Glet 25cm Ø8mm

Šifra: 52950
(0 ocena)
Opis proizvoda Valjak Glet je pogodan za nanošenje glet mase i maltera na zidove ili plafone, za zaptivanje spojeva između gipsanih ploča i za pokrivanje mikro-perforiranih, samolepljivih ili fiberglas traka za fugovanje (trake za gipsane zidove). Ova vrsta specijalizovanog valjka za farbanje napravljena je od 16 mm dugih izdržljivih poliamidnih vlakana, vezanih za jezgro tehnologijom termofuzije. Prečnik 45mm, širina 25cm. Specijalan dizajn ovog valjka omogućava mu nisko prskanje i ravnomerno nanošenje glet mase i ispune na tretiranu površinu. Efikasnije od tradicionalnih alata za nanošenje materijala čija upotreba zahteva više vremena i zahteva češće dopunjavanje materijala.  Posebno osmišljena struktura čekinja uzrokuje da valjak apsorbuje veliku količinu materijala i ravnomerno širi glet. Masa se nanosi 30-50% brže i sa manje napora. Valjak se ne lomi, ne ostavlja vlakna. Lako se čisti nakon upotrebe.
MP cena: 930 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 52950
Veleprodajna cena 775,00 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Specijalni premazi
Tip primene Glet Masa
Materijal Poliamid 100%
Pakovanje Rezerva
Širina valjka (cm) 25
Prečnik žice ručice (Ø mm) 8
Prečnik plastične cevi (Ø mm) 45
Dužina vlakna (mm) 16
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: BEOROL DOO
Zemlja Porekla: Srbija
  • Beorol - Poliamid 100% Poliamid je visokokvalitetna tehnička plastika. Ima izrazito dobra mehanička svojstva.Poseduje naročito visoku čvrstoću, udarnu žilavost, otpornost na habanje.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020