Petoslojna Zaštitna Maska za lice KN95 ZD-0472

Šifra: 52600
(0 ocena)
Opis proizvoda

Petoslojna maska za lice sa lastišem. Skrivena podesiva traka na vrhu nosa omogućava savršeno prilagođavanje svim oblicima lica, što doprinosi i boljoj filtraciji vazduha. Polipropilen pamučne teksture za prijatan osećaj na licu i tokom dužeg nošenja. Sklopiva po vertikali za lakše odlaganje. Ne iritira kožu i otporna je na vlagu. Maska KN95 za lice je izrađena od netkanog tekstila 100% polipropilena, od 5 sloja.  Ne izaziva alergije. Univerzalna veličina. Ispitana prema standardu EN 149:2001+A1:2009 za klasu FFP2. Nije usaglašena sa Pravilnikom o LZO 23/20. Koristi se za svakodnevni rad u industriji, laboratorijama, kuhinjama, apotekama, bolnicama, itd.
Upotreba i ograničenja: Nemojte je koristiti za poslove koji zahtevaju veći stepen zaštite. Jednokratna oprema nije otporna na vatru i ne može da se koristi pored izvora toplote, plamena ili varnica ili u potencijalno zapaljivim okruženjima. Proizvođač ne prihvata odgovornost za nepropisno korišćenje opreme. Kontaktirajte svog dobavljača za više informacije o ovim proizvodima.
Uputstvo za održavanje: Zabranjeno pranje; Zabranjeno peglanje; Zabranjeno sušiti u mašini za sušenje;Zabranjeno hemijsko čišćenje; Zabranjeno beljenje.
Upozorenje: Ne prilaziti otvorenoj vatri niti blizu izvora toplote. Materijal se topi pri temperaturi od 165 0C. Ovaj proizvod nije dizajniran za upotrebu kao zaštita protiv azbesta, silikona, pamučne prašine ili bilo koje druge otrovne prašine, pare, gasova i isparenja. Nije predviđeno za korišćenje prilikom farbanja.

MP cena: 450 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 52600
Veleprodajna cena 375,00 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Jednokratna Maska bez ventila
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: ALBO DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020