Zaštitne Rukavice - Intertool Narandžaste - XXL / 12kom

Šifra: 52530
(0 ocena)
Opis proizvoda Kada radite na poslovima koji zahtevaju sigurnost, vaša najvažnija investicija su rukavice zaštitne. Uz ovaj proizvod, vaše ruke će biti zaštićene i sigurne tokom celog radnog dana. Uverili smo se u kvalitet i ugodnost ovih rukavica i sa sigurnošću preporučujemo da ih probate. Ukoliko ste u potrazi za izvanredno efikasnim rukavicama kojima vidljivosti na radnom mestu neće biti problem, Protect XXL je odličan izbor za Vas. Izrađene su od odličnih materijala, kako bi Vaše ruke bile sigurne, a pri tom i udobne. Narandžasta boja ih ističe među ostalim rukavicama na tržištu i omogućava laku vidljivost u bilo kojoj situaciji na poslu. Kategorija II znači da su ove rukavice idealne za poslove srednjeg rizika, a to se vidi u njihovom kvalitetu izrade. Bezbednost pri radu je garantovana, a vaše ruke će se osećati ugodno. Uz Protech XXL rukavice zaštitne, uvereni smo da ćete biti zadovoljni. Narandžasta boja, udobnost, kvalitet i sigurnost su sve što Vam treba. Nabavite ih još danas i radite sa sigurnošću, uz odličan kvalitet kojem možete verovati.
MP cena: 3.456 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 52530
Veleprodajna cena 2.880,00 RSD
Jedinica mere pak
Primena Kada radite posao koji zahteva rizik, sigurnost je na prvom mestu. Upravo zato smo za Vas odabrali rukavice zaštitne Protect XXL, koje su idealne za poslove srednjeg rizika. Ove rukavice su izrađene od latex-a i pamuka, što pruža optimalnu zaštitu za vaše ruke. Izrada od kvalitetnih materijala za sigurnost na radnom mestu; Narandžasta boja za bolju vidljivost; Zaštita od srednjeg rizika je kategorija II.
Vrsta Građevinski radovi
Materijal Pamuk / Latex
Veličina XXL
Boja Bela / Narandžasta
Standard EN 388
Dodatne Informacije Nije predviđeno održavanje rukavica. Rukavice se ne smeju dezinfikovati i popravljati. Rukavice se ne smeju upotrebljavati blizu mašina, gde postoji mogućnost komplikacija u vidu zapetljanja na pokretnim delovima.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: PROTECH GERMANY
Zemlja Porekla: Nemačka, EU
  • Beorol - Zaštitne Rukavice - EN388 Standard EN 388 odnosi se na sve vrste zaštitinih rukavica u pogledu njihovih fizičkih i mehaničkih otpornosti na abraziju, sečenje, cepanje i probijanje. EN388 omogućava krajnjem korisniku da izabere rukavicu koja najviše odgovara njegovim potrebama i zahtevima. Isto tako mu pruža i sigurnost da je rukavica ispitana prema važećim propisima i standardima i da će, stoga, ispuniti i svoju zaštitnu namenu.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020