Guardian Natur Oil - Zaštita drveta 250ml

Šifra: 51742
(0 ocena)
Opis proizvoda Guardian Natur Oil je kombinacija prirodnih ulja i specijalnih voskova bez sadržaja rasrvarača. Ekološki proizvod bezneprijatnih mirisa. Namenjen je za dekorativnu zaštitu drveta u enterijeru. 
MP cena: 1.500 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51742
Veleprodajna cena 1.250,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Može se nanositi na sve vrste drveta – podove i nameštaj (masiv, furnir, medijapan) pri čemu ističe njegovu prirodnu lepotu I daje mu poseban osećaj na dodir.
Prednosti Veoma je postojan i otporan na habanje. Prodire u drvo i sa drvenim vlaknima stvara izuzetno otporan sloj.
Vrsta Zaštita drveta
Tip Natur Oil
Boja Transparent
Pakovanje Konzerva
Težina 250 ml
Potrošnja 30-50gr/m2 (potrošnja zavisi od vrste drveta,obrade i načina nanošenja)
Vreme sušenja Niska temperatura I povećana vlažnost vazduha znatno produžava sušenje. Ne raditi na jakom suncu
Priprema Podloge Drvo mora biti suvo I prebrušeno brusnim papirom granulacije 100- 150 i potpuno očišćena od prašine.Obavezno preporučujemo mešanje sa B komponentom(učvršćivačem),koji daje mehaničku i hemijsku otpornost i brže sazrevanje premaza.
Nanošenje Pažljivo pomešati Guardian Natur oil sa B komponentom (učvršćovačem) u odnosu 7:1 zapreminski (6:1 težinski). Smeša je upotrebljiva 2-4 sata od mešanja pa na osnovu toga odrediti količinu. Malu količinu smeše sipati na površinu i razvući sa filcom (zeleni scotch brite). Kada je u pitanju mašinsko nanošenje koristiti braon filc. Nakon 10-15 minuta ukloniti višak ulja sa suvim filcom ili pamučnom krpom(menjati filc kaka se zasiti). Vreme od nanošenja do skidanja viška ne treba da bude duže od 15 minuta,pa je kod većih površina poželjno rad po zonama. Nakon 24-48 sati (20-25C) površina je suva. Blago je prebrusiti sa scotch brite pa naneti još jedan sloj i ispolirati do dobijanja satenskog sjaja. Nakon 24 sata površina je suva,a posle 7 dana (20-25 C)površina se može tretirati vodom i sredstvima za održavanje drvenih površina.
Dodatne Informacije Krpe,filčeve koje su korišćeni pokvasiti sa vodom pa odložiti kao komunalni otpad jer može doći do samozapaljenja.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EKOLAK DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020