BTF Primer - Blokator tanina i fleka 750ml

Šifra: 51145
(0 ocena)
Opis proizvoda BTF Primer sprečava pojavu fleka kod farbanja taninskih vrsta drveta, kod obnavljanja starih premaza u enterijeru i eksterijeru. Rešavanje upornih fleka na zidovima od nikotina, dima, čađi, korozije, flomastera.
MP cena: 1.190 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51145
Veleprodajna cena 991,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena BTF Primer sprečava pojavu fleka kod farbanja taninskih vrsta drveta, kod obnavljanja starih premaza u enterijeru i eksterijeru. Rešavanje upornih fleka na zidovima od nikotina, dima, čađi, korozije, flomastera.
Prednosti Proizvod na vodenoj bazi, bez neprijatnih mirisa i brzo se suši. Bele je boje i veoma velike pokrivne moći.
Vrsta Blokator tanina i fleka
Tip BTF Primer
Boja Bela
Pakovanje Konzerva
Težina 750 ml
Potrošnja 100-150 gr/m2 u jednom sloju
Priprema Podloge Drvene površine moraju biti suve, prebrušene i otprašene. Ako se radi o obnavljanju, stari premazi treba da budu odmašćeni, prebrušeni svi trošni delovi, ostali matirani, otprašeni i suvi.
Delovi zidova sa flekama moraju biti oprani od masnoća toplom vodom i deterdžentom. Ako ima sjajnih delova, potrebno ih je matirati brušenjem. Sačekati da se površina osuši, otprašiti i spremna je za nanošenje BTF Primer-a.
Nanošenje BTF Primer je spreman za upotrebu, treba ga samo dobro promešati. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem pištoljem u 1 ili 2 sloja (kod upornih fleka može se naneti i treći sloj). Kod nanošenja pištoljem razrediti maksimalno sa 3% vode. Važno je sačekati minimum 8 sati između slojeva, a za nanošenje završnih premaza sačekati 12 sati od poslednjeg sloja. Ovo je veoma važno jer na ovaj način BTF Primer veže mrlje za sebe i ne dozvoljava da se pojave na površini. Radna temperatura mora biti iznad 10C, optimalna od 20-25C.
Dodatne Informacije Ne sme da smrzne! Skloniti od uticaja sunca.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EKOLAK DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020