Aluminijumska Lajsna SR 2851 Visinska do 4mm 2,7m

Šifra: 001030
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za visinske razlike, ravna, sa standardnim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u različitom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 660 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 001030
Veleprodajna cena 550,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne za korigovanje visinske razlike postavljaju se pri ugradnji keramičkih pločica, laminata, brodskog poda, ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Lajsna za visinske razlike kao ravan profil služi za spoj podnih površina koje se nalaze na različitim visinama.
Vrsta Visinske razlike
Tip SR 2851
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Različit nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 28,5
Visina (mm) 5,7
Boja Srebrna Mat
Materijal Aluminijum
Visinska razlika do (mm) 4
Količina (kom/pakovanje) 150
Dodatne Informacije Predmetni proizvod je vrhunskog kvaliteta. Sve lajsne u ponudi su izrađene u srebro mat I sjaj I zlato mat boji. Sve lajsne su upakovane u pvc foliju sa deklaracijom I tehničkim crtežom. . Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, keramičke pločice, laminat, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: DOMIS ENTERIJERI DOO
Zemlja Porekla: Turska
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020