O NAMA

Stovarište građevinskog materijala
ONAMA.png
1_7.png

Velog D.O.O. Železnik

Stovarište i salon prodaje građevinskog materijala

Adresa: Lole Ribara 133, 11250 Železnik, Beograd, Srbija

Matični Broj: 06966217

PIB: 100974429

Potvrda od PDV: 128708019

Šifra Delatnosti: 4673

Delatnost: Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom

Email: office@velog.rs

Telefoni:

  • 011/2577-578
  • 011/2575-219
  • 011/2577-992
  • 011/2572-878

Radno vreme:

  • Ponedeljak - Petak: 07:00h - 16:00h
  • Subota: 07:00h - 15:00h
  • Nedelja: Neradni dan
ExcellentSME.png

onama6.png

 

 


Misija

  • Svoju misiju ispunjavamo sa zaposlenima i poslovnim partnerima, koji afirmišu naše korporativne vrednosti i stvaraju radno i poslovno okruženje zasnovano na saradnji, poverenju, podsticanju i nagrađivanju uspeha. Velog D.O.O. predstavlja odgovornu kompaniju koja sarađuje i podržava zajednicu stvarajući zdrave poslovne odnose. Poznati smo kao pouzdan partner sa prodajnim i proizvodnim portfoliom visokog kvaliteta.

Vizija

  • Naša vizija nam pokazuje pravac kuda i gde idemo. Postavlja nam ciljeve koje konstantno ispitujemo I ispunjavamo. Ona sadrži našu težnju da budemo najbolji i najkvalitetniji u svemu što radimo i ona je osnova onoga šta mi predstavljamo kao kompanija. Biti jedan od lidera u prodaji širokog spectra građevinskog materijala i opreme za Vaš dom. Kroz vertikalnu i horizontalnu integraciju, usklađujemo naše resurse, preduzetničke sposobnosti i naš jedinstven odnos sa poslovnim okruženjem u stvaranju vrednosti za kompaniju, poslovne partnere, kupce i društvo u celini.
 

 

Velog D.O.O. je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja, trgovina i transport građevinskog materijala. Uspešno poslujemo na domaćem tržištu sa tradicijom od preko dve decenije. Osim materijala za grubu gradnju (građevinskog materijala), u sklopu kompanije posluje moderno opremljen prodajni salon veličine oko 300 m² sa velikim izborom najkvalitetnijih materijala, širokom lepezom proizvoda, i super brendove po niskim cenama.

onama5.png

Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora. Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.

onama1.png

Naša kompanija nastavlja da raste iz godine u godinu zahvaljujući vrlo rasprostranjenoj mreži zadovoljnih poslovnih partnera. Sarađujemo sa najvažnijim proizvođačima građevinskog materijala i vodimo se idejom da ponuda proizvoda bude raznovrsna i kvalitetna.

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sve za adaptaciju i gradnju stambenih i poslovnih prostora. Ljubazno osoblje će Vam pomoći u odabiru od najmanjeg eksera i najfinije četke. U našem poslu ovaj način prodaje materijala tradicionalno se naziva "stovarište", ali mi se trudimo da ponudimo mnogo više od onoga što možete naći na drugim lokacijama.

Kod nas možete pronaći proizvode najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kao što su:
Knauf, Ceresit, Ytong, Schiedel, Sika, Isomat, Austrotherm, Tondach, Titan, Dramin, Maxima, Beohemik, Beorol, Kaindl, Rosan Armature, TimIzolirka, Marker Fasteners, Peštan, Stanley, Hardy-Hardex, Tolsen, Topmaster, Nortene, Claber kao i proizvodi mnogih drugih proizvođača.

onama3.png

Najpre, Velog D.O.O. je među prvih deset najbolje snabdevenih objekata u Beogradu. Koliko je bogat naš asortiman uverite tako što ćete odabrati neku od kategorija proizvoda. Zatim, kod nas možete naći ne samo grub građevinski materijal, poput cementa ili gvožđa već i alate, hemiju i sve što prodaju farbare i specijalizovane radnje. Jednom posetom Velogu postiže se isti učinak kao dvosatnim obilaskom više stovarišta i prodavnica.

Visokokvalitetno i edukovano osoblje će Vam detaljno objasniti I upoznati Vas sa našim proizvodima, pružiti sve neophodne informacije i rešenja. Kako biste što bolje uskladili svoje potrebe i zahteve, na našem sajtu možete uporediti Vaše želje i mogućnosti i pronaći optimalno rešenje.

Naše osoblje je uvek tu da pomogne sa savetima, jer su kupci često komšije koje izvode male radove i nisu upućeni u tajne zanata. Zato ne očekujemo da nam samo predate spisak potrepština već Vas pozivamo da dođete čak i kada ne znate kako izvesti ni šta vam je potrebno za adaptaciju ili gradnju koju planirate. Naše osoblje će Vam pružiti vrhunske komercijalno-tehničke savete.

onama4.png

Kod nas nema čekanja jer je objekat tako koncipiran da nekoliko kamiona može ući u isto vreme, a ako želite da vam mi dostavimo robu (u zavisnoti od količine, tipa i gabaritnosti robe, kao i Vaše lokacije) to je potpuno besplatno, kao i istovar robe, po čemu smo jedinstveni u Beogradu. Salon u kome nudimo boje i lakove i elektro-materijal jedan je od najvećih tog tipa u Srbji, a i ostatak objekta je pokriven, tako da kod nas možete doći i po lošem vremenu kako biste bez žurbe potražili ono što vas zanima.

Naša velika prednost u odnosu na većinu lokacija gde se prodaje građevinski materijal je lokacija u Železniku, Lole Ribara 133, blizu Obrenovačkog puta, koja je dostupna gradskim prevozom ili automobilom, ali i velikim kamionima. Samo 5 minuta vožnje Obrenovačkim putem od Ade Ciganlije dovodi vas kod nas, a ako živite ili radite u Žarkovu, Železniku, Rakovici, Ostružnici, Sremčici ili na Banovom Brdu mi smo i Vaš sused, tako da Vi više nikada nećete morati da putujete daleko po materijal za gradnju i majstorske radove.

Dođite i uverite se u naš kvalitet, bogat asortiman proizvoda i niske cene.

DOBRODOŠLI!

onama2.png

Copyright © Velog D.O.O., Sva prava zadržana.

FOOTER 2020