PRODAJNI ASORTIMAN

PRODAJNI ASORTIMAN
PRODAJNIASORTIMAN.png
1_8.png
 1. GRAĐEVINSKI MATERIJAL

 2. METALNI PROGRAM

 3. BRAVARSKI PROGRAM

 4. GIPSANI PROGRAM

 5. DRVO - PODOVI - STOLARIJA

 6. FARBARA - HEMIJA - ALAT

 7. ELEKTRO-MATERIJAL - RASVETA

 8. MAŠINE - RUČNI ALAT - ŠRAFOVI

 9. SANITARNI PROGRAM - KERAMIKA

 10. VODOVOD - KANALIZACIJA

 11. IZOLACIONI MATERIJALI

 12. BAŠTENSKI PROGRAM

 13. VENTILACIONI PROGRAM 

1. GRAĐEVINSKI MATERIJAL

Iako se danas prodaje veliki broj gotovih rešenja za gradnju, bez peska, cementa, kreča i dalje je nemoguće bilo šta uraditi. Stotinu kubnih metara ovih osnovnih građevinskih materijala pohranjeno je na našem stovarištu, zaštićeno od vremenskih uticaja i prljavštine, tako da je nivo finoće i čistoće isti kao kada je materijal izašao iz fabrike. Tu su pakovanja svih dimenzija, od malih za sitne kućne radove, do vreća za tovarenje u kamione. Za svaki od ovih materijala imamo u ponudi nekoliko osnovnih tipova i sve najtraženije brendove.
 
YTONG spada u grupu savremenih građevinskih materijala kategorije porobetona. Zbog male težine i lake ugradnje, zabeležen je kontinuiran rast u korišćenju ovog materijala. Celokupan YTONG asortiman čeka vas u Velog-u. Tu je preko deset vrsta blokova za gradnju, zatim specijalni manji blokovi i svi potrebni materijali i alati potrebni za gradnju. Ako koristite YTONG vaš objekat biće brže gotov, izolacija će biti odlična, a materijal je potpuno prirodan i zdrav za rukovanje. Cena YTONG blokova nije veća od cene standardne gradnje za isti objekat, a pritom dobijate materijal kojim je manipulacija brža i lakša, dokazano bolji termoizolacioni materijal, otporniji na pritisak i požar, pa čak i otporniji na zemljotres od standardnih materijala.
 
Bilo da gradite, podižete ili popravljate krov, u Velog-u Vas čeka veliki izbor klasične opeke i crepova. Nudimo kvalitetne crvene i bele opeke, više vrsta klasičnih i specijalnih blokova. Za opravke stare gradnje, adaptacije, kao i za one koji imaju najviše poverenja u staru dobru ciglu. Gradnja ciglom iziskuje strpljenje, ali omogućava da objekat bude izvandredne čvrstine i trajnosti, kao i za klasu lepši od objekata od modernih materijala.
 
U ponudi imamo celokupan materijal potreban za gradnju i popravku krova na jednom mestu. Bez obzira kakvog je oblika krov i kakva je noseća struktura, u Velog-u možete kupiti materijal koji će ga učiniti boljim i kvalitetnijim. Uz savremene materijale za izolaciju od vlage zaboravite na vlažne tavane i prokišnjavanje, a uz pomoć termoizolacionih crepova i drugih pokrivnih elementata smanjite količinu toplote koja odlazi iz objekta preko krova. Nudimo i sve delove potrebne za gradnju dimnjaka.
 
Najlakši način za izradu tavanica koje mogu izdržati velika opterećenja i dobro su izolovane je upotrebom fert gredica. Takva tavanica/pod može da izdrži optrećenje od 600kg/m2. Gredice se sastoje od armaturnog gvožđa, opeke, betona i postavljaju se tokom gradnje ploče (poda) u pravilnim razmacima, dok se između postavljaju fert ispune, a snaga se dobija kombinovanjem fert gredica i armaturne mreže. Fert gredice se koriste za sve klasične objekte, poput stanova, gde ne dolazi do velikih neočekivanih opterećenja, a zavisno od širine tavanice koristi se i dodatna armatura. Velog u svojoj ponudi ima fert ispune i kanalice kao armaturno gvožđe za izradu fert gredica. 

2. METALNI PROGRAM

Velog je svakako jedno od bolje snabdevenih stovarišta u Beogradu kada su u pitanju armaturne mreže, betonsko gvožđe, pletiva i ograde. Na našem stovarištu možete pronaći celokupan metalni program za građevinarstvo. U ponudi imamo pletenje armature po specifikaciji, kao i izradu uzengija. Ako ne gradite već samo tražite metalni proizvod poput rešetke ili šahta za vaš objekat, ne gubite vreme, jer sve vas to čeka u Velogu. Tu je i sva ostala metalna oprema.
 

3. BRAVARSKI PROGRAM

U ponudi imamo veliki izbor kvadratnih i pravougaonih bravarskih kutija i profila različitih dimenzija. Tu su i cevi, limovi flahovi itd. Kod nas možete pronaći i svu opremu za bravariju, kao i kovane lemente za kapije.
 

4. GIPSANI PROGRAM

Gips je prirodni građevinski materijal koji se u građevinarstvu koristi za pregradne zidove, spuštene plafone, potkrovlja, ukrasne radove, elektroinstalacije i u mnogim drugim ulogama. Gipsano-kartonske ploče predstavljaju idealan materijal za izolaciju i unutrašnje radove. To je jedan od najprodavanijih artikala u Srbiji u nekoliko proteklih godina, zbog velikog broja popravki i adaptacija kuća i stanova. Posedujemo veliki izbor gips ploča svih vrsta, gips u praškastoj formi, kao i sve što je potrebno za rad sa gipsom. U ponudi su ploče visokokvalitetnog brenda Knauf. Tu su u ponudi i profili za gipsane ploče, kao i vijčana oprema za šrafljenje istih. U ponudi imamo i Armstrong ploče i profile za njih.
 

5. DRVO - PODOVI - STOLARIJA

Drvo je i dalje neophodan element u gradnji, posebno kod krovnih konstrukcija, kao i u radu sa betonom i drugim materijalima za koje se prave kalupi. U Velog-u nudimo rezanu građu raznih dimenzija, prvenstveno od čamovine. Veoma kvalitetan izbor različitih vrsta podova, krovnih pokrivki, stolarije i krovnih prozora Vas očekuje u našoj prodavnici.
 
Kupujući laminatni pod ili brodski pod u Velog-u možete uštedeti značajan novac jer mi prodajemo podove pri istim minimalnim maržama po kojima prodajemo cement ili metal, dok se uglavnom među prodavcima podovi smatraju unutrašnjom dekoracijom i zato su u salonima prilično skupi. Velog stalno proširuje paletu laminata i podova, i zato pogldajte u našoj Inernet prodavnici ili nas obiđite, nazovite telefonom da proverite ima li poda koji ste vi želeli kod nas, jer ako ga ima, cena je garantovano najpovoljnija. Imamo i neverovatno veliki izvor lajsni za laminat kao i same dodatke za njih.

Nudimo i brodski pod, lamperiju, kako drvenu tako i PVC i Aluminijumsku lamperiju. Nudimo i pločaste materijale OSB, Eko ploče, Blažujke, Šper ploče kao i Lesonit.

U ponudi imamo i kompletan VELUX Program krovnih prozora, kao i kompletnu opremu za njihovu ugradnju.
 

6. FARBARA - HEMIJA - ALAT

U našem objektu imamo u ponudi sve što vam je potrebno za molersko-farbarske radove, počevši od pribora, alata, preko izuzetnog izbora boja, lakova i hemije koje prate ove poslove.  Sve što vam može biti potrebno za unutrašnje i spoljašnje farbanje, bez obzira koju tehniku, materijal ili brend preferirate možete pronaći kod nas.
 
Savremena gradnja zasniva se u velikoj meri na sredstvima koja svoja upotrebna svojstva dobijaju mešanjem sa vodom, bilo da su to lepkovi, mase za gletovanje, mase za fugiranje ili nešto drugo. To su jednim imenom praškasti materijali, a u Velog-u možete kupiti svaki od njih i to po niskim cenama.

U ovoj kategoriji nudimo izuzetne kvalitetne materijale proizvođača kao što su: Ceresit, Sika, Isomat, Bekament, Mapei, Maxima, EkoLak, Beohemik, Saratoga Happy Color i drugi. 

7. ELEKTRO-MATERIJAL - RASVETA

Veoma obiman Elektro-Materijal Vas očekuje kod nas. Sve što vam treba od kablova, bužira, i ostale opreme, prekidača, utičnica iitd. možete kod nas nabaviti.

Tu je i kvalitetna LED i obična rasveta. Paneli, lampe, svetiljke, kao i veliki izbor standardnih i LED Sijalica.

Nudimo i grejna tela, kao što su kaloriferi, radijatori i grejalice.
 

8. MAŠINE - RUČNI ALAT - ŠRAFOVI

Pored svih proizvoda koje smo naveli, u našem salonu prodaje i preko naše Internet prodavnice možete pronaći kompletan alat i opremu za rad. Kod nas možete kupiti i mašine za različite upotrebe (bušilice, brusilice, aparat za varenje, motorne testere, pumpe za vodu itd.). Pored standardnog građevinskog alata, tu su i zanatski alati kao i HTZ (radna, zaštitna odeća i obuća). Burgije svih vrsta i veličina odličnog kvaliteta. Veoma kvalitetan izbor bravarske opreme i alata. I ogroman izbor šrafovske robe sva sve Vaše poslove.
 

9. SANITARNI PROGRAM - KERAMIKA

Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše kupatilo, kuhinju ili neki drugi stambeni ili poslovni prostor.

Kvalitetna uvozna keramika, baterije i galanterija. Tu su i bojleri, tuš kabine i kupatilski nameštaj.
 
Neizostavne su i aluminijumske I PVC lajsne za keramiku, a kod nas ih imate u svim vrstama i nijansama.
 
 


 

10. VODOVOD - KANALIZACIJA

Iskusni vodoinstalateri nabavljaju materijal u Velog-u, jer uvek imamo sve što se traži i raspolažemo širokom lepezom elemenata za vodovod i kanalizaciju svih veličina. U našem objektu možete kupiti sve vrte vodovodnih i kanalizacionih cevi i nastavke za njih. Cevi, redukcije, ventili i drugi elementi za vodovod i kanalizaciju su proverenog kvaliteta, a cene su veoma povoljne. Na stanju imamo veliku količinu robe, tako da možemo u svakom trenutku da ispunimo svaku vašu želju, a kao i kod drugih artikala. 

Nudimo i kvaltietne sajle za kanalizacije, olučne slivnike, kupatilske slivnike, vodomere, ventile itd. 

11. IZOLACIONI MATERIJALI

Izolacija objekata u izgradnji, kao i starih objekata, od temperaturnih promena, vlage i buke jedan je od najzastupljenijih građevinskih poduhvata u Srbiji danas. Velog D.O.O. Vam nudi širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju, kako biste se lakše prilagodili odabranom načinu gradnje i željama kupaca. Upotrebite paralelno više nivoa izolacije kako bi vaš objekat odoleo svakom izazovu spoljne sredine ili akcidentu u eksploataciji. U ponudi su kako standardna sredstva poput poliazbitola i kondora, kamene i mineralne vune, stiropora i stirodura, tako i najnoviji proizvodi na tržištu. Tu su i krovne i građevinske folije. Oprema za drenažu, geotekstil. 

12. BAŠTENSKI PROGRAM

U Velog-u Vas očekuje kompletna oprema za uređivanje Vaše bašte. Ljudi kojima je zanimanje da uređuju: parkove, vrtove i bašte, nazivaju se baštovani ili vrtlari. Za sve baštovane/vrtlare, amatere ili profesionalce, naša prodavnica ima šta da ponudi.
Kompletna baštenska creva i spojnice. Mreže za ograđivanje bašte ili terasa. Makaze za čenje ograde i vinove loze. Sve što zamislite za baštu kao i osnovne baštenske alate lopate, grabulje, ašove i drugo možete kod nas pronaći.
 

13. VENTILACIONI PROGRAM

Na kraju u ponudi imamo i sve vrste kupatilskih aspiratora, kao i rešetki i žaluzina za njih. Creva za aspiratore i ventilaciju. Veoma kvalitetna oprema i uređaji koji će omogućiti da zaštitite prostore od neprijatnih mirasa.
 
 
 
Copyright © Velog D.O.O., Sva prava zadržana.
FOOTER 2020