DRUŠTVENA ODGOVORNOST

DRUŠTVENA ODGOVORNOST
DRUTVENAODGOVORNOST.png1_13.pngKompanija Velog D.O.O. posvećena je ispunjenju zahteva društvene zajednice. To pre svega podrazumeva poštovanje zakona, etičkih normi, racionalno korišćenje prirodnih resursa i aktivno učešće u rešavanju problema zagađenja prirodne sredine i podizanju ekološke svesti, ali i pružanje pomoći kroz podršku humanitarnim projektima.

Jedna od naših najznačajnijih konkurentnih prednosti je kombinacija znanja, kreativnosti I inovacije svih naših radnika. Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit i sigurnost naših radnika i ljudi iz šire društvene zajednice. Svi oni doprinose našem poslovanju. U saradnji sa radnicima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i društvom u celini, Velog D.O.O. se zalaže za održiv ekonomski razvoj radi poboljšanja kvaliteta života. 

Naša posvećenost održivom razvoju i društveno odgovornom ponašanju ogleda se u Politici društvene odgovornosti Velog D.O.O. 

Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa međusobnog poštovanja i poverenja.  Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednice u našem okruženju. 

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija. 
U saradnji sa našim strateškim partnerima, ova definicija politike će biti predmet redovnih revizija i procenjivanja, radi konstantnog poboljšanja politike društvene odgovornosti u poslovanju kompanije.

 
Copyright © Velog D.O.O., Sva prava zadržana.
FOOTER 2020