Armstrong AMF Plafon - Savana 12x600x600mm /5,76m2

Šifra: 95651
(18 ocena)
Opis proizvoda Armstrong Plafoni AMF Kasetni Raster Plafoni - Savana Board (Mineralne plafonske ploče). AMF plafoni ili armstrong plafoni su brzo montirajući plafoni koji predstavljaju najmodernije rešenje za spuštene plafone po kvalitetu i tehničkim kararkteristikama. Ovi plafoni su višenamenski odnosno upotrebljavaju se za poslovne prostore posebnih namena. Aluminijumska konstrukcija i same ploče su izuzetno lagane čime su olakšani transport i montaža, a obrada pri montaži nije štetna po zdravlje jer su svi materijali ekološki. Ugradnja osvetljenja i drugih uređaja kao i montaža drugih instalacija je veoma jednostavna, dok demontaža ne izaziva oštećenja tako da je pristup već postavljenoj elektro, rashladnoj, telekomunikacionoj ili bilo kojoj drugoj instalaciji lak. Mogu da se koriste u kancelarijama, tržnim centrima, školama, bolnicama, skladištima, aerodromima, bioskopima, pozorištima, bazenima, sportskim dvoranama i svuda gde je potreban akustički komfor u prostoru, estetika i ekonomičnost tokom izgradnje. TEŽINA JEDNOG PAKETA OD 5,76m2 IZNOSI 19kg.
MP cena: 5.702 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 95651
Veleprodajna cena 4.752,00 RSD
Jedinica mere pak
Primena Karakteristike mineralnih AMF ploča su višestruke:
• doprinose poboljšanoj akustici prostorije;
• protivpožarne su i ne gore;
• vlagootprone su;
• potpuno bezbedne i ekološke;
• reflektuju svetlost (70%).

Ugradnja Armstrong plafonskih ploča je prilično jednostavna međutim potrebno je ispravno i kvalitetno postaviti aluminijumsku konstrukciju da bi se dobila idealno ravna i prava površina plafonskog sistema. Pre svega moramo da napomenemo da Armstrong plafon nije opterećenje za plafonsku betonsku konstrukciju. Razlog tome je što je ceo sistem izrađen od lakih materijala: konstrukcija je od aluminijuma dok su ploče od sintetičkog materijala koji je male mase. To znači da ceo plafon neće poremetiti statiku objekta ili pojedinačne prostorije. Ploče su od ekoloških materijala i ne sadrže u sebi azbest ili druge zabranjene materije. Teksture odnosno finiši ploča mogu biti u različitim dekorima, a ono što je posebno bitno je da mnoge ploče imaju reljefnu i nepravilnu površinu čime se dobija odlična plafonska površina za zvučnu, akustičnu izolaciju. Te neravnine doprinose razbijanju takozvanih stojećih talasa čime se smanjuje buka u radnom, poslovnom ili stambenom prostoru. Neka merenja su pokazala da samo postavljanjem Armstrong plafona možete umanjiti nivo buke za čak 60%.
Tip Savana
Debljina (mm) 12
Dimenzije (mm) 600 x 600
Količina (m2/pak) 5,76
Količina (kom/pak) 16
Dodatne Informacije Armstrong plafoni se vrlo lako ugrađuju, ceo sistem je doveden do savršenstva, na domaćem tržištu postoji sva oprema i materijali za izvođenje radova tako da je AMF plafon jedno stabilno, funkcionalno, estetski dopadljivo i na kraju krajeva prema svojim tehničkim, ekološkim i akustičkim karakteristikama jedno povoljno i jeftino rešenje. U pitanju su takozvani brzomontirajući sistemi i sami plafoni su vrlo praktično i moderno rešenje. Tehnologije koje su primenjene i mogućnosti koje Armstrong plafoni pružaju čine ove spuštene plafone kompleksnim višenamenskim elementima. Cela konstrukcija se sastoji od metalne konstrukcije, takozvane mreže ili roštilja koji se izrađuje od aluminijumskih profila i sa druge strane od samih mineralnih ploča koje mogu imati različite dimenzije, boju i sastav. Ovaj način postavljanja daje najkvalitetnije rešenje mada, kao što ćete pročitati u nastavku teksta, Armstrong ploče možte pričvršćivati i direktnim lepljenjem. To daje manje kvalitetno rešenje, ali je u nekim prilikama sasvim prihvatljivo ovako postaviti ploče.

Jedna od najvećih prednosti Armstrong ploča je u tome što se vrlo lako i jednostavno demontiraju. Dakle, zaboravite na revizione otvore, oštečenja plafona prilikom radova na elektro, rashladnoj ili telekomunikacionoj instalaciji i uređajima. Takođe, svaka ploča ima određeni parametar rezistentnosti na požar. To znači da se ploča neće zapaliti i preneti vatru u jednom određenom vremenskom periodu koji je taman dovoljan da se odreaguje na eventualni požar i isti sanira i ugasi.
Pošto su izrađene od mineralnih materijala Armstrong ploče su i vodootporne i vlagootporne što je vrlo bitno za određene prostorije u kojima se one mogu postaviti. To znači da se sprečava nastanak buđi, plesni i vlage u svim onim prostorijama za slabom ventilacijom i bez sizolacije spoljnih zidova. U izuzetnim prilikama i potrebama (bolnice, apoteke, laboratorije) savršeno spojen i formiran Armstrong sistem spuštenog plafona je moguće i prati za potpunu čistoću i dezifenkciju.
I na kraju, a za neke prilike takođe može da bude vrlo bitno i presudno u izboru tehnologije spuštenih plafona, Armstrong ploče reflektuju svetlost.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: KNAUF CEILINGS
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Miloš Milić | 02/06/2024 Šaljete li kuritskom poštom.
Velog: Armstrong ploče su lomljive pa ih nažalost ne šaljemo kurirom. Preuzimanje samo kod nas na adresi.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
FOOTER 2020