Talk KT1 Mineralni alkalni magnezijum silikat 25kg

Šifra: 11201
(0 ocena)
Opis proizvoda Fizičko-hemijska svojstva - Talk je mineralni, alkalni magnezijum silikat. Otporan je na kiseline, baze i ostale površinske hemijske pojave. Talk je odličan toplotni i električni izolator. Njegova karakteristična osobina je 'supstrat efekat' /mogućnost da prihvati druge materijale na svojoj površini bez ikakvih reakcija/. Neki od ostalih kvaliteta su mekoća, jačina i otpornost na visoke temperature.
MP cena: 3.600 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 11201
Veleprodajna cena 3.000,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Talk KT 1, ima visoku belinu, pa je visoki kvalitet razlog zašto se koristi u industriji boja i lakova. Poseduje nizak sadržaj Fe, Ca i minimalni gubitak na žarenju. Koristi se u keramičkoj industriji (kao osnova za pločice, porcelan i glazure). Primenjuje se i u industriji plastike (JN, PEVG, PENG, PVC-ABS) gume, vezivajućih materijala, itd.
Prednosti Talk KT 1, ima visoku belinu, pa je visoki kvalitet razlog zašto se koristi u industriji boja i lakova. Poseduje nizak sadržaj Fe, Ca i minimalni gubitak na žarenju.
Pakovanje Džak
Težina (kg) 25
Dodatne Informacije Pakovanje - 25kg, papirne kese sa PE postavom, 1 paleta/1,250kg.
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: Mastek CZ
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020