Crep Continental Plus 12 Engoba Crvena Natura Mat

Šifra: 24100
(443 ocena)
Opis proizvoda

Presovani crep Tondach Continental Plus se koristi za pokrivanje krovova u nagibu. Gipsani kalupi omogućavaju dobijanje oštrih ivica i dubljih podužnih i poprečnih falceva. Presovani crep koristi se za pokrivanje krovova sa nagibom. Zahvaljujući dvostrukim filcovima, ova vrsta crepa omogućava bolje zaptivanje krovne površine, čime su otklonjeni faktori da može doći do prodiranja kiše usled jakog vetra i zavejavanja suvim snegom. U ovu grupu spadaju još i specijalni crepovi (antenski, snegobranski, završni, ventilacioni, itd.).

MP cena: 123 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 24100
Veleprodajna cena 102,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, ovaj crep omogućava još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Crepovima PLUS programa moguće je izvršiti zamenu bilo kojeg postojećeg crepa na krovu i bez zamene postojećih krovnih letvi, ako su one očuvane, čime se za kratko vreme i sa manje novca može rekonstruisati stari krov.
Serija Continental Plus 12
Boja Crvena - Natura
Vrsta Osnovni
Potrošnja (kom/m2) 12,0
Dimenzije (cm) 44,5 x 27,2
Pokrivne dimenzije (cm) 36,0 x 23,0
Količina (kom/paleta) 280
Težina (kg/kom) cca 3,1
Ugradnja U mrežnom slogu
Razmak letvi (cm) 36,0
Minimalni stepen nagiba krova - 30° - bez potkonstrukcije;
- 25° - sa potkonstrukcijom;
- 15° - sa potkonstrukcijom sa posebnim zahtevima.
Optimalan za sanaciju Da
Velika pomičnost Da
Natureplus Da
Dodatne Informacije Continental Plus su presovani crepovi za pokrivanje krovova u nagibu. Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, oni omogućavaju još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Bez obzira što su ovi crepovi većih dimenzija, njihova masa iznosi 3,0 kg/kom, što ih svrstava, po kvadratnom metru, u jedne od najlakših glinenih krovnih pokrivača.
Razmak letvi se određuje u zavisnosti od nagiba krovne ravni, a klizno letvisanje u granicama od 28-36 cm čini ga idealnim u slučaju obavljanja krovova pokrivenih crepovima drugih dimenzija. Korišćenjem pored osnovnog crepa i svih pratećih elemenata (snegobrana, ventilacionih i opšivnih crepova), može se napraviti jedan idealan krov od prirodnog materijala, pečene gline, pod uslovom da je on izveden po svim standardima, propisima i pravilima struke.
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: WIENERBERGER doo KANJIŽA / Tondach Kanjiža
Zemlja Porekla: Srbija
  • TONDACH - Optimalan za sanaciju TONDACH - Optimalan za sanaciju, veoma brzo i lako
  • TONDACH - Velika pomičnost TONDACH - Velika pomičnost
  • TONDACH - Natureplus Evropski sertifikat za kvalitet "Natureplus" je međunarodni sertifikat o kvalitetu za građevinske proizvode i proizvode za stanovanje , koji svim činiocima uključenim u proces izgradnje daje smernice kako ostvariti dugotrajnost proizvoda . TONDACH Gleinstätten AG je ovlašten da koristi ovaj sertifikat o kvalitetu. Proizvodi kojima je dodeljen ovaj sertifikat izuzetno su kvalitetni i imaju povoljan uticaj na zdravlje, okolinu i funkcionalnost.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Nenad | 14/05/2023 Šta se podrazumeva pod veleprodajnom cenom?! Meni treba ovog crepa za 150 kvadrata?! Koliko je to komada crepa?! Hvala unapred. Pozzz
Velog: Poštovani u 1m2 ide 12 komada. 150m2 = 1.800 kom. Veleprodajna cena je bez PDV-a. Gledajte ovu veću cenu, maloprodajnu. Pozdrav
Stefanovic Gordana | 12/06/2020 Dali je crep kontinetal plus betonski i moze li se kupiti direktno od proizvodjaca
Velog: Poštovana Crep nije betonski, možete kod nas kupiti crepove Continental Plus Tondach proizvođača.
svetlana | 08/06/2020 Da li je potrebna folija i kontra letve ya postavljanje pokriva;a od Continental plus falcovanog crepa?
Velog: Poštovana, Svetlana, svakako su vam potrebne letve i Paropropusna folija za postavljanje ispod Crepa.
Nikola | 12/01/2019 Koja je cena za 2000 komada
Velog: Poštovani cena je ista po komadu, nema popusta na crep.
Jovan | 26/01/2018 Postovani, interesuje me koju minimalnu kolicinu crepa continental plus mozete da prodate po veleprodajnoj ceni? Srdacan pozdrav
Velog: Poštovani, u dogovru sa vama, na veće količine dajemo vam određeni popust (rabat) na maloprodajnu cenu. Najbolje da pozovete kontakt telefon pa da se raspitate. Pozdrav
Predraf | 13/10/2017 Dali se moze poslati crep u Nisu , 1100 kom. i koja je cena? Hvala unapred...
Velog: Poštovani, morate vi obezbediti prevoz za tu vrstu isporuke. Pozdrav
Sremac | 05/03/2017 Odlican, postavljen pre osam godina, kao juce da je stavljen. Nema zime sa njim. Vetar mu ne moze nista. Ni mrav ne moze da udje.
Velog: Poštovani, zahvaljujemo na komentaru. Sledeći put možete koristiti i opciju "Utisci kupaca" da postavite Vaš utisak o nekom proizvodu. Pzdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020