Gotova Nadstrešnica Lučna 2,1x1,2m - Transparent

Šifra: 45470
(87 ocena)
Opis proizvoda Gotova nadstrešnica sasvim novo u našoj ponudi. Blago zakrivljeni ram od čeličnih profila, sa osloncima od čelika, obojeni u belu boju. Izrađuju se od: čelika i Lexan ploča. Zasnovane na proverenim i u praksi testiranim rešenjima, izrađene od kvalitetnih materijala i optimizovane za laku ugradnju, one su brzo i sigurno rešenje u velikom broju slučajeva. Težina 23 kg. Nove količine
MP cena: 29.970 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 45470
Veleprodajna cena 24.975,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Osnovne prednosti su iznad svega brza i veoma laka montaža, a svakako i veoma povoljna cena.
Prednosti Idealne za ulazna vrata, balkone, terase... Gotove nadstrešnice sa ispunom od lexan ploča dozvoljavaju bolje iskorišćenje i komforniju upotrebu Vašeg prostora, čuvaju Vas i Vašu imovinu. Dodatno, transparentni materijali ne sprečavaju prolaz dnevnog svetla u natkriveni prostor. Date nadstrešnice su fabrikovane, spremne za isporuku i montažu prema vašem izboru.
Boja Transparentna boja Leksanda. Beli čelični držači.
Ispuna Leksan
Debljina (mm) 10
Dimenzije (m) 2,1 x 1,2
Dodatne Informacije Cilj ovog proizvoda je da bukvalno svaki kupac ovog proizvoda, može na jednostavan i brz način montirati nadstrešnicu, po sopstvenom izboru. Koncipirane su po sistemu “Uradi sam”, a to znači: bez izdvajanja suvišnog vremena, a samim tim i novca na majstore. Na Vama je samo da sledite priložena uputstva i izaberete opciju koja najviše odgovara Vašim potrebama.
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: Polymers Group DOO Beograd
Zemlja Porekla: Rusija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Radmila | 28/06/2024 Da li postoji mogućnost montaže , ukoliko se proizvid kupi kod vas ?
Velog: Poštovana, mi samo prodajemo materijal, ne radimo montažu. Pozdrav
Dragan | 27/12/2021 Poštovani, imate li na stanju gotovu nadstrešnicu 2,1 x 1,2 m koju sam pogledao na sajtu? Da li je moguće i lično preuzimanje kod vas? Hvala.
Velog: Poštovani, imamo je na stanju. Naravno možete doći kod nas i na licu mesta izvršiti kupovinu i preuzeti robu. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
FOOTER 2020