Gotov Beton - PK-200 Ljig - 25kg

Šifra: 57010
(0 ocena)
Opis proizvoda Gotov Beton PK-200. Fabrički zamešan, suvi beton klase čvrstoće C16/20. Pogodan je za sve radove betoniranja u kući i dvorištu, za izradu temelja, radove betoniranja sa oplatama, nalivanja stepeništa, za izradu prozorskih elemenata, dekorativnih stubova, trotoara, staza.
MP cena: 540 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 57010
Veleprodajna cena 450,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Potrebna količina vode oko 3-4 litra/džak. Pogodan je za sve radove betoniranja u kući i dvorištu, za izradu temelja, radove betoniranja sa oplatama, nalivanja stepeništa, za izradu prozorskih elemenata, dekorativnih stubova, trotoara, staza. Za postavljanje ploča i popločavanje, izradu ograda, za popravku i sanaciju nekonstrukcijskih betonskih elemenata i slične namene. Može se koristiti za izradu nagiba betona na balkonima i terasama, kao i za izradu podova na drenažnom sloju u garažnim i podrumskim prostorijama. Za sve zidarske radove u dvorištu. Za postavljanje različitih elemenata na dečijim igralištima.
Vrsta Gotov Beton
Tip Gotov Beton PK-200
Pakovanje Džak
Težina 25 kg
Potrošnja Potrošnja oko 20kg/m2 na 1cm debljine.
Količina (kom/paleta) 50
Nanošenje Materijal je pogodan za ručno i mašinsko mešanje. Prilikom mešanja, poželjno je podesiti konzistenciju materijala dodavanjem vode kako bi se dobila plastična masa. Deklarisana čvrstoća postiže se nakon 28. dana.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: PR LJIG
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020