Paropropusna Folija BWK Velog - 170gr / 1m2

Šifra: 84130
(26 ocena)
Opis proizvoda Krovna PAROPROPUSNA Folija 170gr se nanosi na toplotnu izolaciju sa horizontalnim pomeranjem 10-15cm, obe trake se centriraju jedna na drugu (preklop označen), povlačenjem I uklanjanjem razdvojne trake, alternativno, posebnim lepkovima, zalepiti tako da bude otporno na vazduh I vodu.
MP cena: 118 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 84130
Veleprodajna cena 98,33 RSD
Jedinica mere m2
Primena PAROPROPUSNA FOLIJA 170g se koristi kod podaščanih krovova kao membrana koja sprečava prodor vode i snega. Takoðe oslobaða višak vlage iz termoizolacije kroz pore na samoj foliji. Folija se postavlja preko osb ploča ili dasaka, a pričvršćuje se uzdužnim štaflama preko koje se nakon toga postavlja letva za završnu pokrivku (crep, lim, bitumenske ploèe i sl.). Postavljanje folije kreće od strehe ka slemenu krova. Na svakoj rolni postoji linija koja označava obavezni preklop prilikom postavljanja folije. Strana na kojoj je vidno nacrtana linija za preklop ide do crepa.
Pakovanje Rolna
Materijal Polipropilen
Tip Paropropusna
Gustina (gr/m2) 170
Dimenzije (m) 1,5 x 50
Količina (m2/rol) 75
Vodonepropusnost W1
Klasa gorivosti E (prihvatljivo ponašanje u požaru)
Nanošenje Fiksiranje krovne folije vrši se korak po korak pomoću heftalice/eksera I krovnih lajsni. U području pokrivanja učvrstiti. Kod neizolovanih nadspratnih podova u tavanu, mora se obezbediti dobra ventilacija na primer na grebenu krova, u spoju greda koje prave špic. Za sanaciju manjih oštećenja, odlepljivanje ivica, I u predelu spojeva rešava se efikasno sistemom specijalnih lepkova.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: VELOG DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020