Mreža za senčenje 38gr/m2 - 36% - 4,0x100m

Šifra: 99378
(15 ocena)
Opis proizvoda Mreža za senčenje (mreža za zasenu) ili mreža protiv sunca koristi se za ublažavanje sunčevog zračenja, za zaštitu plastenika. Izrađena je od UV stabiliziranog materijala. Koriste se za pokrivanje plastenika sa ili bez folije, zavisno šta držite u plasteniku. Mreža je od UV stabiliziranog mateijala (300Kly), performanse mreže su da na ivicama mreža postoje rupice za lakše sastavljanje ili vezivanje.
MP cena: 12.000 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99378
Veleprodajna cena 10.000,00 RSD
Jedinica mere kom
Prednosti Mreže za senčenje se prave od materijala koji dobro podnosi UV zrake, toplotu i svetlost pošto su tokom korišćenja tome izložene u punoj meri. Tako da iako se kaže da je mreža za zasenu, ona u isto vreme smanjuje količinu svetlosti, intenzitet UV zraka i temperaturu u plasteniku. Mreže za zasenu se razvijaju više od 30 godina aktivno i zaista se sada došlo do veoma zanimljivih rezultata i tehničkih rešenja. Takođe su se našle i neke dodatne funkcije kao što je pravljenje hladovine za domaću stoku i kućne ljubimce.
Montaža Osnovni način montaže jeste da se prebace preko plastenika, koriste se i u situacijama kada folija još stoji, a i kad nema folije na plasteniku. Takođe, se mreže za senčenje koriste prilikom pokrivanja otvorenih zasada, na ovim prostorima je to nejčešće malinjaka. Pri takvim situacijama je poželjno da se formiraju manji nagibi iznad redova (krovići) jer je lakše manipulisati u prilikama kada je velika vlažnost i treba omogućiti lakše isparavanje viška vlage iz zemljišta. Preporučeno je da se mreže postavljaju i sklanjaju u skladu sa vremenskim prilikama. Na taj način se biljkama obezbeđuju optimalni uslovi za rast a u isto vreme će mreža protiv sunca duže da traje. Takve situacije je najlakše pratiti uz pomoć termometra u samom plasteniku, jer se odluka o postavljanju ili uklanjanju mreže donose na osnovu jasnih informacija. Ne treba se u tom slučaju previše osloniti na sopstveni osećaj i neke pretpostavke, jer ako dođe do propusta to može dosta štete naneti biljkama.
Materijal HDPE Polimer
Dimenzije (m) 4,0 x 100
Stepen senčenja (%) 36
Težina (gr/m2) 38
UV Stabilizator (Kly) 300
Boja Zelena
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: SAVACOOP DOO
Zemlja Porekla: Kina
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020