Rizla - Teraco zrno - Crvena 50kg

Šifra: 99503
(21 ocena)
Opis proizvoda Teraco je materijal sa mnogo prednosti. Izuzetno je lep, a zbog načina ugradnje (na licu mesta) se boja i oblik šara može prilagoditi zahtevima dizajnera dajući unikatan rezultat. Izuzetno je trajan. Kada ga ugradite, trajaće decenijama, čak i vekovima. Teraco je zdrav i ekološki materijal. U njegovom sastavu nema hemikalija opasnih po ljudsko zdravlje, a prilikom održavanja se preporučuje izbegavanje agresivnih sapuna i različitih ulja, i korišćenje tople vode i neutralnog sredstva za čišćenje.  Upravo sve ove osobine, uz izuzetnu lepotu, čine vrednost teraco poda. Imamo ih u beloj varijanti, i u boji.
MP cena: 990 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99503
Veleprodajna cena 825,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Teraco zrna se koriste u građevinarstvu za kulir plast, prani kulir, teraco podove i sl. Imaju primenu i kao rizla koja se koristi za ulepšavanje staza. Takođe se koriste i za posipanje grobnih mesta. Teraco se pre svega koristi za podove, međutim u kuhinjama se može koristiti i za zidove koje želimo da zaštitimo od vode, kao i za izradu radnih površina u kuhinji, iako se ovakva upotreba na našim prostorima sreće retko. Materijal je veoma zahvalan i praktičan - vodootporan je i lak za održavanje. Tvrd je i relativno hladan materijal na dodir, i uglavnom se u enterijerima ugrađuje u prostorije u kojima se ljudi ne zadržavaju dugo. Sve ove osobine doprinele su korišćenju teraca prevashodno u prostorijama u domu gde postoji velika upotreba vode i gde je potrebno imati pod koji se lako održava - kupatilo i kuhinja, predsoblje kao i terasa. Doduše, danas se teraco koristi relativno retko u ovim prostorijama, zamenila ga je keramika, i u privatnim kućama je uglavnom ostao popularan za upotrebu u eksterijeru (terase i balkoni... ).
Pakovanje Džak
Tip Rizla
Težina (kg) 50
Boja Crvena
Granulacija • 1 (2-4mm);
• 2 (4-7mm);
• 3 (7-12mm).
Dodatne Informacije Teraco je prirodan proizvod, izumljen pre više stotina godina u severnoj Italiji. Po priči, umetnici koji su se bavili mozaikom i vajari su na svoje terase bacali otpatke - sitne deliće mermera i drugih materijala - koji su im preostajali prilikom rada. Vremenom, ti komadići su se čvrsto utabali u zemlju tvoreći svojevrsnu, praktičnu ali i estetski veoma dopadljivu, podlogu. Vremenom su majstori naučili kako da povežu mermerne i druge komadiće i opiljke sa stabilnijom glinenom bazom, kao i način da ovakvu podnu oblogu uglačaju do visokog sjaja. Tako je počela viševekovna istorija teraco podova u obliku kakav imamo danas. Teraco se može obrađivati ili polirati nakon postavljanja. Ima veliku gustinu i čvrstoću i veoma je otporan na vodu. Teraco je otporan na alkale i razređivače, ali može biti veoma osetljiv na kiseline (npr. sokovi, sredstva za čišćenje na bazi sirćeta).
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: Union Promet Plus DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


nikola | 24/12/2023 zdravo, treba mi poruciti. 200 kg crvene rizle ali da bude sitnija i koja je cena za 200 kg da porucim?
Velog: Poštovani, cena za 50kg je 990 din. Skupa je dostava za ovu težinu, pa bi preporučili da robu preuzmete kod nas. Pozdrav
Miodrag | 09/05/2016 Potrebno mi je da pokrijem površinu od 3m2 slojem od 2-3cm. Koliko džakova mi je potrebno ?
Velog: Poštovani, 2 džaka od 50 kg bi trebala da budu dovoljna za pokrivanje te površine i navedenog sloja.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020